Motoarele de căutare pe internet aduc trafic site-ului tău, dacă apelezi la un consultant SEO profesionist

consultant seo
februarie 1, 2020 0 Comments

Încă de la început, ar trebui lămurit faptul că SEO are nevoie de puțin timp pentru a începe să acționeze și să ofere rezultatele pe care le așteptați. Cu alte cuvinte, companiile care apelează la un consultant SEO profesionist trebuie să știe că succesul se construiește cărămidă cu cărămidă, după care cumva vine de la sine și nu mai întâmpină niciun obstacol în calea sa. Orice element care conține SEO va continua să genereze rezultate o lungă perioadă de timp.

PPC sau SEO?

Multe persoane optează pentru strategia PPC (pay per click) care, deși aduce un trafic imediat, presupune să plătiți tot timpul pentru acel trafic. Nu veți atrage niciodată trafic, decât dacă plătiți literalmente pentru traficul pe care vi-l doriți. Mai precis, traficul va depinde întotdeauna de ceea ce puteți sau nu puteți să plătiți.

Haideți să vedem acum cum anume acționează SEO spre deosebire de PPC. Luați în considerare propriile căutări pe Google. De câte ori săriți primele rezultate pentru că știți că sunt anunțuri? Vă duceți imediat la rezultatele clasate mai jos, deoarece doriți să știți care sunt cele mai bune rezultate, nu doar cele care au fost plătite să apară primele. Este, până la urmă, un lucru firesc.

În cea mai mare parte a timpului, nici măcar nu luăm în considerare ceea ce spun anunțurile sau cui sunt destinate. Cercetările efectuate par să fie și ele de acord, căci 70% dintre persoanele care caută pe Google ignoră anunțurile. Când cineva care caută o anumită informație dă click pe un rezultat din Google, dă acel click pentru că a ales să dea click. Este propria sa alegere. Pe de altă parte, când cineva dă click pe un anunț, este deja precaut și neîncrezător.

Eficiența costurilor

Dacă puteți determina cuvintele-cheie potrivite care vor fi afișate în mod regulat ca unul dintre primele răspunsuri Google, atunci primiți, în esență, click-uri organice fără costuri suplimentare. Dacă vă veți concentra eforturile într-o strategie SEO pe parcursul unui an întreg – fie că vorbim de articole, documente, broșuri, bloguri, videoclipuri – tot ceea ce ați publicat va continua să aducă accesări. Orice formă de conținut care include cuvinte-cheie SEO direcționate va  genera accesări timp îndelungat.

Dacă veți colabora cu un consultant SEO profesionist, tot ceea ce a făcut într-un an sau mai mult va dezvolta în continuare succes. Ați plătit pentru acel conținut o singură dată și atrage accesări nenumărate. Cu alte cuvinte, tot ceea ce conține SEO este un atu pentru orice tip de afacere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *