Creare site/blog gratuit in WordPress. Oferim analiză SEO gratuită

creare site-blog gratuit
ianuarie 29, 2020 0 Comments

WordPress este, de departe, cel mai popular sistem de gestionare a conținutului open source (CMS), utilizat de aproximativ 75 de milioane de site-uri web. Când WordPress a apărut prima dată pe scenă în anul 2003, era o simplă platformă de blogging. De atunci și până în prezent, a devenit cel mai popular sistem de gestionare a conținutului de pe piață. Este folosit pentru a construi și pentru a administra unele dintre cel mai mari și mai puternice site-uri web de pe Internet. Popularitatea site-ului se datorează, în mare parte, ușurinței și simplității de utilizare.
Un site WordPress de bază poate fi disponibil și poate funcționa în câteva minute. În plus, cu o bibliotecă de șabloane și plugin-uri în continuă extindere, personalizarea și editarea unui site WordPress se pot face în esență fără cunoștințe despre html sau alte limbaje de programare de specialitate. Totuși, nu lăsați simpla interfață WordPress să vă păcălească. O multitudine de website-uri, de la cele axate pe sănătate și stil de viață și până la magazine online consideră WordPress ca fiind casa lor virtuală, și asta pe bună dreptate. Pe lângă utilizarea ușoară, este de asemenea foarte sigur. Site-ul a fost proiectat cu cea mai mare securitate de codificare și beneficiază frecvent de actualizări pentru a depista și corecta eventualele erori.
Dacă vă întrebați de ar ar trebui să folosiți WordPress, motivele ar fi mai multe la număr. În primul rând, se poate construi un site web destul de rapid, fără abilități de codare sau design. Flexibilitatea platformei și biblioteca interminabilă de pluginuri și teme înseamnă că puteți personaliza site-ul web pentru a arăta exact așa cum vă doriți, fără a fi necesar să scrieți un singur cod. În plus, este gratuit. WordPress este gratuit pentru instalare, implementare și actualizare. Mii de pluginuri și șabloane alimentează o interfață flexibilă și simplă, care reduce costurile de dezvoltare.
Deținem ani de experiență și resurse acumulate pentru a implementa site-uri web de înaltă calitate utilizând WordPress. Recomandăm WordPress în primul rând pentru că este cel mai popular CMS din lume. Potrivit celor mai recente cifre, WordPress controlează 55,58% din cota de piață CMS și deține în prezent un sfert din toate site-urile web. Sondajele estimează că aproximativ 75 de milioane de site-uri web utilizează în prezent WordPress, iar jumătate din acest număr utilizează standardul WordPress.com. Platforma este folosită de unele dintre cele mai cunoscute mărci, companii și celebrități din lume, printre care The Walt Disney Company, Etsy, Readers Digest, și Flickr. De asemenea, WordPress implică costuri mici de configurare, personalizare și întreținere în comparație cu alte sisteme Open Source CMS, cum ar fi Drupal și Joomla. Deși WordPress este de la sine o platformă prietenoasă cu practicile SEO, vă punem la dispoziție pachetul de creare gratuită a unui site sau blog în WordPress, alături de analiza SEO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *